Despre noi

Firma noastra, DRAGU LOGISTICS SRL, ofera servicii de colectare, valorificare si reciclare ambalaje din lemn, ambalaj cod deseu 15.01.03, cat si servicii de reparatie si productie ambalaje din lemn, servicii care sunt conexe activitatii de productie si logistica.

Tinand cont de experienta noastra, calificarea personalului si rezultatele activitatii anterioare, consideram ca o colaborare cu firma noastra, nu poate fi decat benefica, atat pentru dumneavoastra cat si pentru noi.

Colaborarea noastra anterioara cu depozitele logistice, s-a extins in ultimii ani, astfel am ajuns sa lucram cu un numar mare de depozite din Romania.

Trebuie sa aveti in vedere ca lemnul este un material excelent din punct de vedere funcțional, ecologic și estetic. Este regenerabil, poate fi refolosit și reciclat în anumite aplicații și este biodegradabil în altele, fiind utilizat sub diferite forme în producția unei game largi de produse, precum și ca sursă de energie.

Reciclarea lemnului reprezintă un supliment valid la exploatarea forestieră, astfel recicland lemnul salvam padurile.

Alt aspect care nu este de neglijat este partea economica. Colectand ambalajele din lemn incasati bani si astfel reduceti costurile cu ambalajele.

In concluzie, speram sa va dovedim ca suntem un partener de incredere, serios si responsabil.